opkoper porsche
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
 

SERVICES

REPAIRS

General Repairs,
Specialist Repairs
 & Vintage Parts

UPHOLSTERY

A Range of Fabrics, Including Vintage Leathers, & Wide Variety of Colors

PAINTWORK

Spray paint, Custom Stencilling & Variety of Custom Made Artwork

OUR WORK

A collection of cars we've renovated with passion

 
 

auto opkoper

Gebruikte auto's en SUV's die hun voertuigen proberen te verkopen - er is een licht aan het einde van de tunnel en het is geen aankomende trein. Er is een markt voor uw gebruikte auto's en SUV's als u bereid bent om ze te verkopen aan overzeese kopers. Het is niet zo moeilijk als het klinkt.

 

De markt voor auto opkopers is bijvoorbeeld nog sterk op plaatsen zoals Rusland, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Nu voor het slechte nieuws: het is een ontvankelijke markt, maar u kunt de SUV niet meer verkopen dan u hier in de VS zou kunnen verkopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jorge Rodriguez, GM van Warren Henry Range Rover in North Dade, Fla., Zegt: "Voor een particulier is het heel eenvoudig om je voertuig te verkopen. Het is niet zo moeilijk. Veel mensen doen er niet veel van omdat het een onbekende." Hij zei dat Rusland, Oekraïne, Duitsland en Nigeria grote markten zijn. Opkoper wagens is uw ideale partner

 

Gebruikt auto's in de Verenigde Staten zijn populair, verklaarde Jorge, omdat ze de neiging hebben om beter te zijn dan hun tegenhangers in andere delen van de wereld. Immers, de meeste mensen zijn goed in onderhoud en onze wegen zijn over het algemeen in een betere vorm.

 

Mary Thompson, die samen met haar man Chuck een wekelijkse radiopresentatie in Georgië samengeeft, verkoopt haar gebruikte Hummer aan een dealer in Duitsland. Ze meldt dat de transactie relatief makkelijk was en biedt een goed advies. Ik ga haar ervaring delen, evenals advies gaf Jorge mij in een interview.

 

opkoper BMW in België vind je hier ook. VINDENDE OVERSEAS BUYERS

De Duitse dealer vond de Thompsons op eBay, waar hij meerdere andere Hummers zou gaan kopen.

 

Wees niet bezorgd over de taalbarrière. De meeste Europeanen en mensen uit andere delen van de wereld gaan goed Engels schrijven om een ​​zakelijke transactie uit te voeren. Zo niet, zou ik freetranslation.com aanbevelen voor hulp in basisvertaling.

 

ONDERHANDELENDE BETALING

"Dit was het wilde deel, eerst contacteerde hij ons en vroeg ons voor onze Koop het nu prijs en dat hij erg geïnteresseerd was in onze Hummer," zei Mary.

 

 

Opkoper porsche kan bij de auto opkoper "We waren erg sceptisch vanwege het nieuws over het verkopen van iets overzee, enz.. We hebben eerst gezegd dat we niet geïnteresseerd waren en niet de moeite hadden om te gaan met het probleem om de verzending van het voertuig te coördineren.

 

"Hij zei geen probleem, hij zal alles regelen, hij zal het geld op onze rekening storten en pas nadat we de betaling hebben bevestigd, zal hij zijn mensen sturen om het op te halen en naar Duitsland te verzenden. ." 

 

Wat moet u betalen voor betaling

Mary zei dat ze en haar man dicht bij hun vraagprijs kregen. "Zeer dicht bij het," zei ze, "ongeveer $ 500 van onze prijs, maar we waren erg blij met de prijs. We dachten echt niet dat we dat zouden kunnen verkopen, maar sinds de dollar hoog in Duitsland is en hij heeft grote vraag naar Hummers in dat land, plus we hadden een paar mooie na de markt upgrades die we op de Hummer zetten en het was erg schoon, het was precies wat hij zocht, omdat hij nog steeds een goede winst kon maken. '

 

VERBETERING VAN JE KANS op een opkoper porsche

Jorge zei dat elke gebruikte auto die zijn dealer online plaatst, 45 foto's heeft om er mee te begeleiden. Bovendien biedt de dealer het CarFax rapport en maakt de auto beschikbaar voor onafhankelijke inspectie. "We proberen het een zorgeloze ervaring te maken," zei hij.

 

HANDLING LEVERING EN BETALING

'Hij heeft ons het geld aangesloten, we gebruikten een account dat er weinig geld in had, en zo snel als het geld in de rekening was, sloot we dat rekening en verhuisde het geld naar een ander account,' zei Mary. "Zoals het bleek, hebben we dit niet echt nodig gehad, het is allemaal goed gewerkt. In feite was het geld al langer dan 1 week weggegooid voordat hij zelfs opgeroepen heeft om zijn chauffeur te halen. haalde de auto op en rende het naar het Savannah gebied waar de auto op een vrachtschip zou gaan en naar Europa. Hij betaalde alles. '

 

Jorge voegt een belangrijke nugget toe: krijg het geld voordat je de auto vrijlaat. Hij zei: 'Zodra dat schip het dok heeft gewist, is je geld weg,' en dat 90% van zijn omzet is via overschrijvingen. In meer dan 20 jaar van verkoop heeft hij nooit een probleem gehad met een overschrijving.

 

Hij zal de cheques van de kassier accepteren, maar zij moeten van een binnenlandse bank zijn. Zelfs dan verkiest hij overboekingen. "Het is niet riskant," zegt hij. "Geld kan binnen gaan, maar het kan niet uitkomen. We hebben onze accountgegevens aan honderden klanten gegeven."

 

Hij adviseert ook om ervoor te zorgen dat de gebruikte auto's titel schoon en uit uw naam is voordat het voertuig overzee wordt verzonden. De verkoper wil ook een kopie van het dokbewijs en de rekening van het laden indien het schip op weg is. "Wanneer u een gebruikte auto voor export verkoopt, verzamel u geen omzetbelasting," legde Jorge uit.

 

De ladenlijst biedt ook bescherming als de auto op een of andere manier terugkeert naar de Verenigde Staten. U kunt documenten dat het deed bij een van het land op een boot verlaten.

 

Zoals Mary heeft gezegd, is het het beste wanneer de koper al de verzendingen regelt. Neem een ​​tip van autofabrikanten - verzending maakt geen deel uit van uw verkoopprijs. Meestal betreffen de meeste eBay-transacties de verkoper die verzendingen verzorgt, maar laat de koper in dit geval alles omgaan.

 

FIND US

OPENING HOURS:

 

Mon - Fri: 7am - 10pm

​​Saturday: 8am - 10pm

​Sunday: 8am - 11pm

Bericht ontvangen!